avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Am si eu o intrebare! Cu ceva timp in urma ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Am si eu o intrebare! Cu ceva timp in urma am primit ...

Buna seara!
Am si eu o intrebare! Cu ceva timp in urma am primit un plic in care scria ca eu as fi proprietara unei masini cu numere de Romania, in contextul in care eu nu mi am dat niciodata datele personale pentru a cumpara ceva. Iar acum am primit alt plic in care scrie ca acea masina a avut un accident in Germania iar masina nu avea RCA, si ca eu ar trebui sa platesc 6800 €. Iar daca nu platesc acesti bani voi fi data in judecata. Ce pot face in legatura cu asta?
Precizez ca eu nu aveam nici permis de conducere la primirea primului plic si nici nu am avut masina niciodata in Romania iar plicul este de la Biroul de Asigurari Auto din Romania
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:48, 22 August 2024
Mai degrabă pare a fi o escrocherie, e sezonul. Dacă vă da cineva în judecată, vă trebui sa dovedească ca aveți mașina. Ori dvs. puteți oricând sa dovediți contrariul, ar trebui ca mașina sa fie înregistrată fiscal și la poliție, prin inmatriculare.

Va multumesc pentru raspuns!
Voi suna la Biroul de asigurari maine si le voi explica care este situatia, sper sa fiu inteleasa!

latka a scris:

Mai degrabă pare a fi o escrocherie, e sezonul. Dacă vă da cineva în judecată, vă trebui sa dovedească ca aveți mașina. Ori dvs. puteți oricând sa dovediți contrariul, ar trebui ca mașina sa fie înregistrată fiscal și la poliție, prin inmatriculare.

Daca e o escrocherie, vedeti unde sunati, BAAR are site-ul : [ link extern ] /
Aveti la sfirsitul paginii datele de contact.
Ultima modificare: Joi, 22 August 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~