avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, in decursul zilei de azi am fost agresat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, in decursul zilei de azi am fost agresat in trafic ...

Buna seara, in decursul zilei de azi am fost agresat in trafic fiind lovit cu pumnii de catre un alt participant la trafic. Mentionez ca datorita loviturilor am intrat in panica si nu m-am gandit ca am nevoie de martor.
Am reusit sa sun la politie, agresorul fiind oprit dupa 20 km de catre un echipaj.
Am inaintat o plangere la politie, am fost la maxilo faciale, respectiv UPU si urmeaza sa ajung la IML. Deasemenea am o stare de panica continua si nu stiu ce sa fac.
Mentionez ca nu stiu care este procedura si daca este nevoie sa am avocat, nu imi permit sa am avocat si intrebarea mea este daca am sanse sa imi recuperez banii cheltuiti la dentist si de pe medicamentatie.
Nu am nevoie nimic mai mult, cu singuranta Dumnezeu nu doarme.

Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: CristianFlaviu , utilizator 20:34, 26 August 2024
Buna seara, Un avocat ar fi bun sa il aveti langa dvs. (dar nu este absolut obligatoriu).
Probabil ca nu veti apela la un avocat (plangandu-va acum de bani), si ulterior va veti plange de alte probleme.

Doi, da, aveti sanse sa va recuperati daunele materiale (exemplu: dentist, medicamente, transport, etc), dar si daune morale (care pot fi consistente).
Da, este foarte buna si increderea in Dzeu. Dzeu nu doarme, desi de multe ori lasa impresia ca o face!
Va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~