avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună. Am și eu o întrebare legată de expirarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună. Am și eu o întrebare legată de expirarea permisul de ...

Bună. Am și eu o întrebare legată de expirarea permisului de conducere. De unde pot lua o adeverință medicală, pentru schimbarea permisului de conducere, dacă sunt pensionat pe psihiatrie?
Ultima modificare: Luni, 26 August 2024
Floryny, utilizator
Cel mai recent răspuns: Floryny , utilizator 14:05, 27 August 2024
Buna ziua

Trebuie sa cautati lista unitatilor de asistenta medicala autorizate pentru examinarea ambulatorie a candidatilor la obtinerea permisului de conducere din orasul dvs.

Cititi ordinul 350/2003 - [ link extern ]

Aici veti gasi lista afectiunilor incompatibile cu calitatea de conducator auto, in functie de tipul de conducator auto (A- amator, B-atestat profesional) precum si conditiile care trebuie indeplinite in functie de boala.

Cel mai bine este sa mergeti pentru examinare la una dintre unitatile de asistenta medicala autorizate pentru examinarea ambulatorie si vedeti de acolo mai departe daca aveti nevoie si de alte avize/pareri sau daca intr-adevar afectiunea dvs este atat de grava incat este incompatibila cu calitatea de conducator auto.
Nu am probleme grave. Și sunt compatibil în vederea examinării.
Păi văd că nu se răspunde nimic direct legat de întrebarea mea? Un răspuns că acesta văd și eu să citesc pe internet, Bogdan?
Credeti ca are cineva un glob de cristal sa ghiceasca de ce boala suferiti dvs si unde locuiti ca sa va caute intre miezul noptii si 7 dimineata o lista de unitati medicale autorizate din localitatea dvs?
Degeaba sunt o listă de unități medicale dacă nu respectă legea și te mint.

BogdanGri a scris:

Credeti ca are cineva un glob de cristal sa ghiceasca de ce boala suferiti dvs si unde locuiti ca sa va caute intre miezul noptii si 7 dimineata o lista de unitati medicale autorizate din localitatea dvs?

~ final discuție ~