avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, in urma cu doua luni concubinul meu dintr-o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, in urma cu doua luni concubinul meu dintr-o cearta ...

Buna ziua in urma cu doua luni concubinul meu dintr-o cearta spontana cu fratii sai la lovit in cap cu un bat pe unul din ei, a fost transportat la spital si operat a stat 9 zile internat in spital in momentul de fata e in afara orcarui pericol , nu a depus plangere inpotriva lui . In momentum de fata e pe arest preventiv cu incadrarea tentativa de omor, i se poate schimba incadrarea? Nu are antecedete penale si a recunoscut fapta. Ce pedeapsa poate primi?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:52, 27 August 2024
Buna ziua. Noi nu stim daca i se poate schimba incadrarea daca nu vedem dosarul, nu se poate sa ne dam cu parerea. Insa, un avocat poate sa vada dosarul si sa va spuna in concret daca i se poate schimba incadrarea faptei. De principiu da, se poate schimba, insa ar fi neprofesionist sa va dam un raspuns in aceste conditii.

~ final discuție ~