avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Fratele meu a fost complice într-o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Fratele meu a fost complice într-o tâlhărie. Fapta ...

Bună ziua! Fratele meu a fost complice într-o tâlhărie. Fapta a fost recunoscută, prejudiciul a fost recuperat și victimia nu a fost agresată fizic. Întrebarea este dacă el mai are o condamnare de 9 luni pt conducere fără permis se poate da pedeapsa cu suspendare în cazul de tâlhărie ? Mulțumesc pt eventualul răspuns
Cel mai recent răspuns: Viky91 , utilizator 22:02, 29 August 2024
Doar dacă s-a reabilitat pentru prima faptă.

Viky91 a scris:

Bună ziua! Fratele meu a fost complice într-o tâlhărie. Fapta a fost recunoscută, prejudiciul a fost recuperat și victimia nu a fost agresată fizic. Întrebarea este dacă el mai are o condamnare de 9 luni pt conducere fără permis se poate da pedeapsa cu suspendare în cazul de tâlhărie ? Mulțumesc pt eventualul răspuns

Și pt complicitate la tâlhărie cu prejudiciul recuperat, având o condamnare de 9 luni pt conducere fără permis. Câți ani riscă pedeapsa maxima pe care i se poate aplica?

~ final discuție ~