avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Am primit o amendă de circulație în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Am primit o amendă de circulație în Noiembrie ...

Bună ziua. Am primit o amendă de circulație în Noiembrie care a fost plătită Cash după câteva zile la Poștă. Asta a fost anul trecut. Nu am fost conștientă ca această dovadă trebuie dusă la poliție. Am aflat astăzi ca amenda s-a triplat prin faptul ca nu am plătit-o. Am fost acum la poștă dar mi s-a spus ca toate documentele din sistem se șterg după 6 luni și nu îmi pot dovedi ca această amendă a fost plătită. Ce e de făcut luând in considerare cea chitanța a fost pierdută? Undeva trebuie să configureze prin CNP Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:15, 29 August 2024
Fara acea chitanta, nu puteti dovedi. Doar in sistemul informatic de la primarie sa mai gasiti dovada despre acea virare a sumei respective in cont (amenzile de circulatie se incaseaza la bugetul local al primariei de care apartineti).Poate ca tranzactia din noiembrie s-a facut gresit, unde ati virat banii ? Poate ca banii nu au fost virati in contul primariei, ci in alta parte. Sau poate sistemul informatic din primarie a avut si el o problema. Repet, fara chitanta nu puteti dovedi nimic.
Ultima modificare: Joi, 29 August 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~