avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am încheiat un contract de închiriere al unui ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am încheiat un contract de închiriere al unui spațiu.

Bună ziua, am încheiat un contract de închiriere al unui spațiu comercial micuț,un contract printat , fara a fi încheiat la un notar, dar după 2-3 zile nu ne am mai înțeles , eu nu mai doresc sa continui colaborarea cu acest domn , i-am comunicat verbal că nu mai doresc continuarea colaborarii și până la urmă a înțeles situația, întrebarea mea aceste : trebuie sa semnez și încetarea contractului, el nefiind înregistrat nicăieri și mai ales eu nici nu m am atins de spațiul respectiv, nu am preluat spațiul fizic niciodată , țin să precizez faptul că proprietarul este o persoana dificilă și nu as dorii să îl mai pun să semneze alte hârtii,este o persoana în vârstă și te înțelegi mai greu cu ea! Aștept părerile dumneavoastră
Ultima modificare: Joi, 29 August 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:24, 29 August 2024
E prudent să încetați formal afacerea. Nu aveți de unde să știți ce se poate face cu un contract valabil pe hârtie

~ final discuție ~