avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. De unde as putea obtine o adeverinta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. De unde as putea obtine o adeverinta privind sporurile ...

Buna ziua. De unde as putea obtine o adeverinta privind sporurile (ore de noapte si altele) pe care le-am obtinut in perioada 1982 - 1989 pentru Întreprinderea de ambalaje și prezentare produse chimice București (I.P.A.C.) transformata ulterior in Intreprinderea de Ambalaje, Desfacere, Transport pentru Industria Chimica (I.A.D.T.I.C.)? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dannieladany , utilizator 13:08, 9 Septembrie 2025
De la detinatorii arhivei acelor unitati.
Tocmai asta caut, care sunt detinatorii arhivei acestor unitati?
Intrebati aici , daca stiu ceva de arhiva
[ link extern ] /
Voi incerca, va multumesc!
Buna ziua, sotul meu a lucrat tot acolo si cam in aceeasi perioada.Ma intereseaza daca ati gasit unde este arhiva si un nr.de contact.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa ii de munca bastti bastti Buna seara Cum pot afla daca Intreprinderea Chimica Orastie , in perioada 1970 - 2000 , era incadrata in grupa II de munca (toata fabrica) ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Adeverinte sporuri Simona.Teschere Simona.Teschere As dori va rog, daca se poate, niste informatii privind felul in care as putea obtine in vederea pensionarii sporul pt grupa a 2-a si sporul pt orele de noapte ... (vezi toată discuția)
Adeverinta sporuri de santier si gradul 2 de munca. Mircea Cristian Mircea Cristian In perioada 1982-1989 am fost angajat la o firma care producea subansamble pentru centrale energetice de mare capacitate si trimitea salariati ce acordau ... (vezi toată discuția)