avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Spuneți-mi vă rog dacă acel BULETIN DE ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Spuneți-mi vă rog dacă acel BULETIN DE CALCUL, ...

Bună ziua,
Spuneți-mi vă rog dacă acel BULETIN DE CALCUL, așa am înțeles că se numește procedura de calcul a noii pensii, este individual, pe fiecare pensionar în parte, și dacă da, m-ar interesa cum aș putea intra în posesia celui aferent ultimei mele DECIZII de pensionare. Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 21:24, 17 Noiembrie 2024
Nu aveti nicio legatura cu acel nr. de inregistrare.
Restul am spus ce este de facut.
Bună seara,
Am înțeles ce am de făcut și știu de ce am întrebat. Eu am lucrat cu hârtii toată viața, iar acolo, în partea stângă a formularului, este un loc pentru număr și dată, care se înscriu doar de către Registratura Casei de Pensii. Dacă trimit formularul completat, online prin mail, acele locuri rămân goale. Întrebam dacă mi se transmite un număr de înregistrare, tot prin mail, întrucât acesta este necesar pentru urmărirea ulterioară a corespondenței referitoare la cererea mea, în caz că...

Carp Mircea a scris:

Nu vi se transmite nici un nr.de ionregistrare.
Bună ziua,
M-am lămurit atunci...prezența mea e mult mai importantă acolo, bineînțeles cu acel formular completat.
Vă multumesc!

Carp Mircea a scris:

Nu vi se transmite nici un nr.de ionregistrare.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
Îmi cer scuze pentru această abordare, dar să știți că "acel număr de înregistrare" despre care vorbeam, are O MARE IMPORTANȚĂ în urmărirea unei hârtii. Spun asta pentru că am trimis acea cerere pentru obținerea BULETINULUI DE CALCUL, aferent pensiei mele recalculate, prin mail pe data de 18 septembrie a.c., împreună (încă o dată) cu copii după alte acte personale, pentru edificare, și nici astăzi 30 octombrie a.c., când vă scriu, nu am primit nimic, nici BULETINUL DE CALCUL, nici alte clarificări solicitate, punctual. Bineințeles că am revenit de vreo două ori tot cu mail-ul și de fiecare mi s-a trimis un mail generat, de confirmare. Nu că m-aș fi așteptat la prea multe, pentru că știu importanța unui număr de înregistrare, dar totuși credeam că lucrurile s-au schimbat în bine decât cum le știam eu. Poate vi s-a părut absurd să tot insist atunci pe acest număr de intrare de aceea acum am vrut să vă arăt care este realitatea. Pe deasupra totul e bine și frumos, dar la interior...e ceva putred în Danemarca. Toate cele bune!

Carp Mircea a scris:

Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2024
marinasimionescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce se va intampla cu punctele din decizia de pensionare, atunci ... aenimnairam aenimnairam Ce se va intampla cu punctele din decizia de pensionare, atunci cand va incepe recalcularea din 2024 ? (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate-gresala la calcularea pensiei ancamargineanu ancamargineanu Am formulat o cerere sa mi se trimita formatul si continutul buletinului de calcul al punctajului mediu anual, rezultat in urma evaluarii in vederea ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca inaudroiu inaudroiu Sunt pensionata din februarie 2001. Am lucrat in conditii de munca conform Gr. I un timp de 4 ani si 3 luni si conform Gr.II, tot 4 ani si 3 luni. Am primit ... (vezi toată discuția)