Buna ziua, am primit o instiintare de infiintare proprire pentru un card de credit din 2007 cu mentiunea ca exista incuviintarea executarii silite pronuntata in aprilie 2018. Nu am primit copia incuviintarii silite si nici nu regasesc pe portal.just la dosare, nici dupa numele meu si nici dupa numarul de dosar. Cum nu stiu nici cine sunt Intrum Debt Finance AG, cei care au preluat se pare dosarul. Cum ma sfatuiti sa fac ca sa anulez aceasta proprire tinand cont de cele mentionate?
Multumesc pentru raspuns! Insa eu nu am primit un dosar de executare ci doar o comunicare cu 3 foi, una cu o incheiere a executorului, o alta catre mine cu mentionarea faptului ca am luat un card de credit in 2007 si una catre banca unde am un card de debit si doar acolo se mentioneaza ca ar exista o incuviintare a executarii silite din 2018, insa cum am zis, numarul de dosar nu reda nici un rezultat la cautari pe portal.just si nici numele meu. Ca sa formulez o contestatie la executare nu ar trebui sa am si dosarul in care s-a dat aceasta incuviintare?
Ok, eu totusi suspectez faptul ca executorul judecatoresc face un abuz si as vrea sa vad dosarul prin care s-a incuviintat executarea silita. Unde vad acest dosar? Pana acum cativa ani daca aveam o astfel de speta puteam sa vad dosarul pe Portal.Just la Dosare si cautare dupa nume. Acum, ce fac? Merg la Judecatorie sa intreb de dosar? Merg la executorul judecatoresc pe care il suspectez de abuz si intreb de dosar? Si da, stiu, raspunsul clasic: mergi la un avocat. Un avocat cere din start bani - e corect asta, e munca lui, dar eu nu am banii respectivi momentan. Incerc doar sa aflu ce e cu acest dosar si abia apoi, dupa ce il vad sa stiu daca am o sansa sau nu ca asa cu 3 hartii mi s-a transmis ca nu prea se intelege ce si cum
La executor vedeti dosarul.
Pana vedeti dosarul riscați sa pierdeți cele 15 zile în care puteți contesta și ramaneti bun de plata.
Dacă va descurcați singur, depuneti contestatia fara avocat la judecătorie.