avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Infiintare proprire in 2024 la un credit din 2007 cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Infiintare proprire in 2024 la un credit din 2007 cu incuviintare din 2018

Buna ziua, am primit o instiintare de infiintare proprire pentru un card de credit din 2007 cu mentiunea ca exista incuviintarea executarii silite pronuntata in aprilie 2018. Nu am primit copia incuviintarii silite si nici nu regasesc pe portal.just la dosare, nici dupa numele meu si nici dupa numarul de dosar. Cum nu stiu nici cine sunt Intrum Debt Finance AG, cei care au preluat se pare dosarul. Cum ma sfatuiti sa fac ca sa anulez aceasta proprire tinand cont de cele mentionate?
Cel mai recent răspuns: Nicolae33 , utilizator 02:10, 3 Septembrie 2024
Mi se pare incredibil cum toata lumea imi spune sa fac contestatie. Am sunat un avocat: m-ar costa ~2.500 de lei contestatia care e cu sanse, dar nu e sigura. Poprirea e de 2.400 de lei. In fine, nu asta e problema mea ci unde vad eu dosarul de incuviintare? Cum sa-l vad doar la executor? Adica o Judecatorie acorda incuviintarea si apoi doar executorul o vede si doar el stie ce si cum? Nu vi se pare un viciu aici, ceva in neregula? Eu ca parte din acest dosar nu am dreptul sa cer la Judecatorie sa vad in ce zi, in ce data, pe ce baza s-a dat aceasta incuviintare? Daca asta e adevarul si acum, in 2024, executorul judecatoresc detine puterea absoluta, ei bine, atunci inteleg de unde si atatea abuzuri.

~ final discuție ~