avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua. Am un SRL care are ca asociați o persoana ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua. Am un SRL care are ca asociați o persoana fizica ...

Buna ziua. Am un SRL care are ca asociați o persoana fizica (90%) și o persoana juridică (un SRL ce a fost radiat de la ORC). Care este procedura prin care as putea scoate din societate asociatul p.j. radiat? (Trebuie sa convoc asociații persoanei juridice radiate?). Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Aurapart2023 , utilizator 21:12, 31 August 2024
În actele de radiere trebuia sa fie detaliata și soarta procentelor deținute de fosta firma la acest srl de care vorbiți.
Buna seara, mulțumesc de răspuns.
Tocmai asta este problema , că în actele de radiere de la ORC nu se menționează nimic de părți sociale. Societatea nu a avut niciun bun și a fost radiata chiar daca deținea părți sociale la o altă societate fără să se menționeze nimic despre asta :(

george-neagu a scris:

În actele de radiere trebuia sa fie detaliata și soarta procentelor deținute de fosta firma la acest srl de care vorbiți.

~ final discuție ~