avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, am un certificat de producator si cresc ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, am un certificat de producator si cresc rațe, as dori ...

Buna ziua, am un certificat de producator si cresc rate as dori sa stiu daca le pot comercializa catre restaurante si daca da in baza a ce documente?
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2024
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:43, 3 Septembrie 2024
Vreți să le vindeți vii? Doar așa se poate în baza certificatului. Nu cred că restaurantele vor accepta, dar încercați
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2024
adriandimitriu, utilizator
multumesc
Nu se poate. Trebuie sa aveți firma (SRL sau Intreprindere Individuala) ca să puteți da factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma si fonduri pentru dezvoltare tothy tothy Buna ziua! Am 20 de ani si as dorii sa infiintez o firma cu sere de flori. Am un teren de cca. 20mp la tara. Ce am de urmat pentru a infiinta firma? Eventual ... (vezi toată discuția)
Pot vinde catre societatile comerciale in baza certificatului de producator? Mititelu Elena Mititelu Elena Buna ziua, In primul rand as dori sa stiu daca pot obtine certificatul de producator si in baza unui contract de inchiriere a unui spatiu. (Vreau sa produc ... (vezi toată discuția)
Buna seara kmmy kmmy am si eu o nedumerire. as vrea sa incep si eu un gen de \" afacere\" dupa cum am vazut la tv....producere si comercializare de conserve si muraturi...si as ... (vezi toată discuția)