avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... master făcut după pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

master făcut după pensionare

Facultatea făcută în anii '80 a fost luată în calcul la pensie. După pensionare am făcut un master la zi. Acesta va putea fi valorificat la pensie după legea din 2023?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2024
im82, utilizator
Cel mai recent răspuns: im82 , utilizator 08:36, 13 Septembrie 2024
Mulțumesc. Da, am făcut master, la zi, în perioada 2017-2019, după pensionarea din 2014 (anticipată). Pensia de vârstă în 2018. Așa este, pensia este un drept și nu un venit: pentru aceasta am plătit toate dările la stat ce s-au cerut inclusiv CAS. Am cotizat ani de zile pentru a constitui pensia. Iar acum plătesc, din nou, dări pentru aceste sume deja impozitate.
Bună ziua, v-am transmis un răspuns care nu mai apare în sistem. Cine are interesul de a șterge întrebări și răspunsuri legitime?
Zi bună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua facultatea absolvita la zi se ia in calcul la vechime ... MIA1969 MIA1969 buna ziua facultatea absolvita la zi se ia in calcul la vechime ,daca este efectuata in timpul in care am si lucrat multumesc! (vezi toată discuția)
Punctaj pensie pentru perioadele asimilate prevăzute la art. ... lupmarcel lupmarcel punctaj pensie Pentru perioadele asimilate prevăzute la art. 14 alin 1 lit a și b din legea 360/2023 există două articole care fac referire la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as vrea sa stiu daca la calcularea pensiei pentru ... dinu.lili@yahoo.com dinu.lili@yahoo.com Buna ziua , as vrea sa stiu daca la calcularea pensiei pentru limita de varsta se ia in calcul sporul de doctorat? (vezi toată discuția)