avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, doresc sa achiziționez o casa prin credit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, doresc sa achiziționez o casa prin credit ipotecar ...

Bună ziua ,doresc sa achiziționez o casa prin credit ipotecar și as dori sa știu dacă următoarea situație ma afectează.Viitorul vânzător a achiziționat în urma cu aproape un an o casa cu 30.000 euro (persoana de la care a cumpărat era o cunostinta) iar acum vinde aceeași proprietate cu 50.000 euro.La vizita evaluatorului vor fi probleme din cauza acestei deiferente de suma? Prețul de 50.000 este un preț corect pentru proprietate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu contează la ce preț a cumpărat și evaluările din trecut.
Conteaza daca evaluarea va " bate" cu prețul cerut.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2024
gi-jane2, moderator
Depinde ce fel de cunostinta era, cat era pretul atunci, nu pare a fi derizoriu totusi... depinde si cat timp a trecut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluarea imobilului la un pret mai mic Carmen 112 Carmen 112 Dacă apart pe care doresc sa-l cumpăr este evaluat la un pret mai mic diferenta de bani pe care tb sa o achit tb plătită înainte de contractul de ... (vezi toată discuția)
Recuperare sau pierdere avans prima casa justauser justauser Buna, imobilul pt care am dat avans, a fost evaluat cu 2000 de euro mai putin. In contract este specificat faptul ca daca banca nu imi acorda banii, primesc ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar - casa paianta MARIUS MEG MARIUS MEG Pot obtine un credit ipotecar pentru o casa de paianta tencuita la interior si exterior ? (vezi toată discuția)