avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita. Buna ziua, Recent am primit o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita. Buna ziua, Recent am primit o instintare de ...

Executare silita.

Buna ziua,
Recent am primit o instintare de la BEJ cum ca as fi in procedura de executare silita. Explic situatia. Am mostenit o casa, dupa un lung proces. Prima decizia a fost data in aprilie anul trecut in care scria ca am termen 90 de zile sa achit sulta , la care s-a facut recurs. In ianuarie anul curent s-a respins apelul si a ramas hotararea dictata in aprilie 2023( a fost pus anuntul doar pe pagina de la curtea de apel). Hartia cu decizia am primit-o doar la finalul lunii august 2024. Eu am asteptat aceasta hartie semnata de tribunal. Acumma trezesc cu aceasta executare silita cum ca nu am platit sulta la timp. Se poate asa ceva daca am primit hartia in august si nu au trecut 90 de zile?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Inchiderea dosarului de executare silita cand nu exista bunuri anttonnio anttonnio Buna ziua , Daca au trecut mai mult de 3 ani de la emiterea incheierii de executare ,in care nu s-au gasit bunuri mobile sau imobile ,in vederea executarii ... (vezi toată discuția)
Executare silita carmen51 carmen51 buna seara Acum 2 luni am primit o somatie de executare silita de la BEJ pentru o suma pe care eu o achitasem de acum un an. Am depus la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, tocmai am primit de la un bej urmatoarea scrisore: ... Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Bună ziua, Tocmai am primit de la un BEJ urmatoarea scrisore: \" incheiere incetare executare silita\" În acesta scrisoare este menționat ca în urma ... (vezi toată discuția)