avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe cimitir
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe cimitir

Bună ziua, am 2 întrebări:
1. În cazul ,,taxelor de cimitir" (pt fiecare mormant exista o taxa anuala se pare de administrare/curatenie) se aplica regula ca după 3 ani de neplata ele să se claseze?
2. Dacă aceste taxe nu s-au plătit 10 ani, este legal ca să se taxeze la valoarea ultimei taxe, de acum? Deși în anii din urma cuantumul taxei era mai mic

Alte discuții în legătură

Sunt obligat să plătesc taxa la cimitir ? CYBORG CYBORG Bună seara! Sunteți amabil să mă lămuriți? Nu am plătit taxa anuală la cimitir, la bunicii mei, iar sora mea vitregă m-a pârât verișoarei mele ... (vezi toată discuția)
Taxa "bisericeasca" ? Costi2017 Costi2017 Buna seara, Avand de intretinut un mormant,am mers la o firma de monumente funerare,pentru a comanda o lucrare in granit si montarea in cimitir. Mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in luna mai 2021 am mers la mormântul bunicului meu ... Diana Feder Diana Feder Buna ziua! In luna mai 2021 am mers la mormântul bunicului meu din sat Vlădeni judetul Iași și spre surprinderea mea,am găsit în monument funerar al unei ... (vezi toată discuția)