avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara , as dori sa știu anticipat, fără ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara , as dori sa știu anticipat, fără penalizare ...

Bună seara , a s dori sa știu anticipat , fără penalizare cind pot iesi , născută în 1967 ,29 mai .am 40 de ani vechime!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:15, 5 Septembrie 2024
58 ani si 2 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara , as dori sa știu cind pot iesi la pensie cu noua ... Mariana.marinescu0@gmail.com Mariana.marinescu0@gmail.com Bună seara , a s dori sa știu cind pot iesi la pensie cu noua lege a pensiilor.,anticipat , fără penalizare sau la vârsta! Sunt născută pe 29 mai 1967 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! sunt nascută în 1967 pe 29 mai , am 38 ani vechime ... Mariana.marinescu0 Mariana.marinescu0 Bună ziua ! Sunt nascută în 1967 pe 29 mai , am 38 ani vechime , a s dori sa ies peste 2 ani la pensie ! Cu cit ma penalizează? Va multumesc (vezi toată discuția)
Femeile născute în 1968 cu vechime 35 de ani cînd ... Nella Nelly Nella Nelly Buna ziua!Femeile născute în 1968 cu vechime 35 de ani cînd pot ieși anticipat?Și sunt penalizate? (vezi toată discuția)