Buna. sint Ionela.Sotul a fost casatorit cu o femeie insarcinata[nu cu el] La nastere a trecut copilul pe numele lui.Dupa 4 ani au divortat iar copila a ramas pe numele lui. Dorim sa stim daca are drept la mostenire , mama ei stiind binenteles cine este adevaratul tata.
VA MULTUMESC. ASTEPT RASPUNS
IONELA
Ne-ar interesa urmatorul lucru; daca sotul meu scrie un testament si acolo specifica ca averea sa ramina la copii nostri si nu si acelei fete, ar fi valabil dupa moartea lui?
va multumesc mult
Testamentul poate fi atacat de mostenitorii rezervatari. Atata vreme cat fata figureaza in acte ca a lui, e mostenitor rezervatar - adica are o cota-parte rezervata prin lege, cu o intindere care depinde de ce alti mostenitori vor mai fi la momentul respectiv.
Va rog daca ati putea sa-mi dati citeva explicatii deoarece nu prea stim noi exact procedeul, adica. Sotul meu este din DEJ,JUD. CLUJ.Fata sta la Dej[cred] virsta ei este de 20 ani. Trebuie deschis un proces de judecata la DEJ? Si adoua intrebare ar fi daca ;Trebuie sa mearga amindoi laBUCURESTI la MINA MINOVICI?
va multumesc
Test paternitate
NELAOLT
Sotul meu a fost casatorit cu o femeie insarcinata in3-4 luni. la nasere a trecul fata pe numele lui.Dupa 4 ani au divortat dar fata a ramas pe numele lui. El ... (vezi toată discuția)