avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara!As dori sa va prezint speta urmatoare:daca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara!As dori sa va prezint speta urmatoare:daca un membru ...

Buna seara!As dori sa va prezint speta urmatoare:daca un membru al familiei a imprumutat o suma de bani pt 1 luna si nu a putut onora termenul, nestiind ca la termenul promis o poprire i-a luat tot salariu si a cerut o amanare, persoana respectiva a inceput cu hartuirea la locul de munca astfel ca l-a determinat sa isi dea demisia.Pe langa acest aspect sotia respectivului a trimis mesaje de hartuire si altor membri via facebook.In acest caz se poate actiona in instanta/plangere la politie?Inclusiv daune morale?Inclusiv amenintari cu venitul la adresa si facut scandal.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stiu daca persoana in cauza are bani de dat in judecata, insa daca are probe, poate incerca. Sa discute cu un avocat intai. Nu cunosc cum anume se poate lega hartuirea de demisie, nu stiu ce probe sunt si, mai ales, ce paguba este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am nevoie de ajutor într-o problema. am luat bani ... Andreeea15 Andreeea15 Bună ziua am nevoie de ajutor într-o problema. Am luat bani de la verișorul meu și tata a aflat, el est un om agresiv în general, de când a aflat am ... (vezi toată discuția)
Executare silita si amenintare ContSters67688 ContSters67688 As dori un sfat! am imprumutat de la o persoana o suma de bani prin notariat. Acum cateva luni a expirat data scadenta si eu nu am reusit sa-i returnez banii. ... (vezi toată discuția)
Hãrþuire ºi intimidare reclamant ºi martor în proces penal AdrianMG AdrianMG Bună Ziua! Am o întrebare: Cu ceva timp în urmă, un vecin din blocul de locuinţe în care locuiesc a ameninţat-o pe mama mea cu moartea, apoi pe toţi ... (vezi toată discuția)