avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua,lucrez în MAPN și am nevoie la.munca ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua,lucrez în MAPN și am nevoie la.munca pentru suma ...

Bună ziua,lucrez în MAPN și am nevoie la.munca pentru suma forfetara de o copie dupa actul de proprietate pentru a face dovada resedintei.Specific ca locuiesc în casa mamei și nu dețin nimic pe nume.Problema este ca mama refuza sa îmi facă o copie dupa actul de proprietate.Cum pot face dovada resedintei in acest caz?
Adresa în buletin este aceasi cu adresa unde locuiesc .Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:34, 9 Septembrie 2024
Dovada ca locuiti acolo e buletinul, nu puteti obliga proprietarul sa va dea copie după actul sau de proprietate.
Mulțumesc pentru răspuns.
Exista o lege prin care pot dovedi ca dovada se face cu c.i
Art. 91. -cod civil
(1) Dovada domiciliului şi a reşedinţei se face cu menţiunile cuprinse în cartea de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,lucrez în mapn și am nevoie pentru suma forfetara ... Andreeaea1 Andreeaea1 Bună ziua,lucrez în MAPN și am nevoie pentru suma forfetara de o copie dupa actul de proprietate pentru a face dovada resedintei.Specific ca locuiesc în ... (vezi toată discuția)
Cum defineste legea domiciliul gabrici gabrici Buna ziua As dori putin ajutor in ceea ce priveste definitia prin lege a notiunii de domiciliu? In toate documentele si legislatiile se face referinta la ... (vezi toată discuția)
Dovada resedinta Adri.Ana Adri.Ana Buna ziua, Am in proprietate 2 apartamente. Eu, sotul si copii avem trecut in C.I. domiciliul la prima locuinta, dar locuim (si vom locui inca cativa ani) in ... (vezi toată discuția)