avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nu a fost judecat pt viol de-abia luna viitoare. Si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nu a fost judecat pt viol de-abia luna viitoare. Si s-ar putea sa ...

Nu a fost judecat pt viol deaba luna viitoare.Si s_ar puta sa primeasca 3 ani si o luna asa se incadreaza .Se mai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:13, 9 Septembrie 2024
Nu se înțelege nimic.

Gags a scris:

Nu a fost judecat pt viol deaba luna viitoare.Si s_ar puta sa primeasca 3 ani si o luna asa se incadreaza .Se mai poate face ceva?

Daca a violat pe cineva,ce mai puteti face?Nimic,decat sa execute sentinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viol - daune morale ContSters284213 ContSters284213 Buna ziua, puteti sa mi spune-ti cam cat se cere daune morale pt viol? si cat s-a stabilit cel mai mult de catre judecator. Stiu ca nu se da cat se cere, dar ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor. pedeapsa aplicata. Cezar9 Cezar9 Nemultumitul a depus recurs ... Imi explica si mie de ce cineva a primit atat de putina? Vorbim de doar o luna de ... (vezi toată discuția)
Reducere pedeapsa( cod penal) DoruD DoruD Fiul meu este incarcerat la Rahova. Deocamdata in spitalul Penitenciarului, fiind dependent de heroina. Faptele pt care a fost judecat au fost in ordine ... (vezi toată discuția)