Multumesc de raspuns, insa eu insist asupra faptului ca primesti amenda daca nu semnezi contractul.....
De altfel invatamantul este obligatoriu si a fost de ceva timp fara acel contract.....
.... As aprecia totusi ca viitoarele comentarii sa fie strict la subiect fara insinuari sa le zic malitioase/rautacioase.
O zi buna.
Imi cer scuze daca v-am jignit. Privitor la contract, CRED (e o parere) ca departamentul juridic s-a trezit ca invatamantul e obligatoriu si pentru elevi si, in consecinta, pentru parinti si a creat aceasta formula. Chiar daca nu e inscrisa in vreo lege, ea nu e ilegala. E un mod de obliga parintii sa-si asume trimiterea explicita a copiilor la scoala. Mi se pare o 'avocateala' iscusita.
andrei_i_p a scris:Multumesc de raspuns, insa eu insist asupra faptului ca primesti amenda daca nu semnezi contractul.....
De altfel invatamantul este obligatoriu si a fost de ceva timp fara acel contract.....
.... As aprecia totusi ca viitoarele comentarii sa fie strict la subiect fara insinuari sa le zic malitioase/rautacioase.
O zi buna.
~ final discuție ~