avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime

Buna ziua!
Unde pot gasi arhiva firmei SC PRESTARI SERVICII SA ? Mama mea a lucrat acolo in perioada 1979-1991 , are nevoie de o adeverinta de vechime .
Multumesc, o zi buna
Cel mai recent răspuns: valentinatudor30 , utilizator 12:17, 10 Septembrie 2024
Din ce localitate?
Buna ziua, Bucuresti , strada Berzei nr 25, sector 1.

Cornel Vasile a scris:

Din ce localitate?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați la ONRC sa aflați date despre societate sediu daca este activa, cine a fost lichidatorul dacă este radiata ( acesta poate ști detalii despre arhiva).
Mulțumesc pentru informație

Cornel Vasile a scris:

Încercați la ONRC sa aflați date despre societate sediu daca este activa, cine a fost lichidatorul dacă este radiata ( acesta poate ști detalii despre arhiva).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua si la multi ani ! ( doamnelor si domnisoarelor) . ma ... Ioan Doru Morteanu Ioan Doru Morteanu Buna ziua si LA MULTI ANI ! ( doamnelor si domnisoarelor) . Ma numesc Ioan Doru Morteanu. Pentru intocmirea dosarului de pensionare am nevoie de adeverinte de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. imi cer scuze daca poate cineva sa ma ajute . vreau ... Achour Achour Buna ziua. Imi cer scuze daca poate cineva sa ma ajute . Vreau sa știu cum as putea găsii arhivele de la tc Carpați București și tcmric Arad. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Daca ma poate ajuta cineva care cunoaste unde este arhiva fabricii ... Angela 67 Angela 67 Daca ma poate ajuta cineva care cunoaste unde este arhiva fabricii de confectii Tanara Garda, Bucuresti. Multumesc ~ (vezi toată discuția)