avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua..Cine îmi poate sustrage actele de la un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua..Cine îmi poate sustrage actele de la un dosar pe ...

Bună ziua..Cine îmi poate sustrage actele de la un dosar pe rol? Cred ca este exclus să se piardă adică să cadă pe jos și acolo să rămână .Mi-au dispărut și a trebuit să le depun din nou
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:41, 13 Septembrie 2024
Mai mari sunt șansele de a fi pierdute,anexate la alt dosar(am intalnit astfel de situatii)decât sa fie sustrase.Dosarul se poate studia doar de părți,se face o cerere scrisa,exista camere video etc.Nu ar folosi sustragerea actelor atât timp cât documentele se scanează.
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa pierduta kyra78 kyra78 Buna ziua! Firma este in proces de lichidare. In faza a treia trebuie depus CUI-ul in original impreuna cu anexa (acel document verde) pe care se pare ca am ... (vezi toată discuția)
Declararea judecatoreasca a mortii Ionut H. Ionut H. Buna ziua, Doresc declararea judecatoreasca a mortii unei persoane disparute din anul 2012. De atunci pana in prezent nu au mai fost informatii despre ... (vezi toată discuția)
Acte distruse emma08 emma08 daca din motive independente de mine actele contabile ale unei firme au fost distruse , cui trebuie sa anunt acest lucru si ce pot face ? nu am nici o ... (vezi toată discuția)