avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună am și eu un prieten turc care a adus o arma de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună am și eu un prieten turc care a adus o arma de foc pentru ...

Bună am și eu un prieten turc care a adus o arma de foc pentru cineva de la care urma sa primească suma de 300 de euro. Nu are antecedente a recunoscut tot și este arestat. Întrebarea mea este de ce avocatul nu luptă să îl scoată ci doar să îi prelungească arestul cu câte 30 de zile? Este a 3 oară când i se prelungește arestul și nu am nici o veste despre ce pedeapsa va lua. Avocatul mia spus ca vă lua cu suspendare și îl va trimite în turcia. Va rog frumos să îmi explicați mai pe înțelesul meu. Nu știu, recunosc nu ma pricep... Va rog frumos să îmi dați niște sfaturi mi-ar fi de mare folos. Mulțumesc mult!

Alte discuții în legătură

Furt amdbuc amdbuc V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari : Cativa prieteni au furat niste piese de la 2 masini aflate in parcare in ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza? alecsandraa8 alecsandraa8 Tatal meu impreuna cu un prieten de al lui este acuzat de dare de mita(250lei),nu exista dovezi ca sar fi dat bani,insa e o inregistrare cu promisiunea o sa ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - oglinzi auto simply_me simply_me Buna ziua. Am fost prins in flagrant de catre politie furand oglinzi auto impreuna cu un amic. Eu eram cel care statea de 6 iar el l-e lua de pe masina. Am ... (vezi toată discuția)