avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce urmeaza?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce urmeaza?

Tatal meu impreuna cu un prieten de al lui este acuzat de dare de mita(250lei),nu exista dovezi ca sar fi dat bani,insa e o inregistrare cu promisiunea o sa iti dam deoarece politistul care le-a facut flagrantul insista incontinuu ce imi dati ce castig iar ei au zis nu iti dam nimic,dar tot insista si pana la urma i-au zis o sa iti dam,i-a facut sa promita,in 21 noiembrie au primit mandat de 29 zile,astazi au fost dusi la parchet au vazut dosarul,si din ce am inteles de la dl avocat este ca parchetul nu mai are nici o treaba cu dosarul,s-a incheiat.Pe 13 dec tatal meu are recurs la CAB pentru eliberare sub control judiciar credeti ca are vreo sansa sa iasa?Mentionez ca nu este recidivist.Si inca o intrebare este posibil sa li se prelungeasca mandatul,sau macar daca o sa se prelungeasca sa il judece in libertate ar mai fi motive sa il tina arestat?Imi cer scuze de intrebari insa avocatul care l-am angajat nu prea vorbeste cu noi,a zis sa nu il zapacim cu intrebari nebuneli pentru ca el stie ce are de facut
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:10, 11 Decembrie 2012
Prin raportare la suma ar putea avea sanse sa iasa.
Exista insa mai multe aspecte care au relevanta.
Depinde cum va pune roblema si avocatul in instanta pentru ca cuantumul sumei reprezinta un aspect foarte important.

In mod normal avocatul trebuie sa aiba timp sa vorbeasca cu dvs. pentru ca el a studiat dosarul insa depinde de asemenea de multe alte lucruri.In ziua de astazi avocatii au foarte multe procese si nu mai au timp.
In mod normal trebuie sa stie ce are de facut.
Multumesc,asta ma gandeam si eu ca totusi este vorba de o suma mica,si din moment ce nu ar mai fi probe de adus la dosar,iar tatal meu nu este recidivist si nu reprezinta un pericol pubilc ar trebui eliberat,numai pot sunt disperata deoarce el munceste in strainatate a venit acasa sa fie cu noi familia de sarbatori,si i s-a facut,,cheia"aceasta.
Mai exista si posibilitatea sa primeasca o pedeapsa cu suspendare si chiar daca nu iese acum iese peste o luna.

Sunt foarte putini avocati care se pricep la aparari referitoare la admiterea cererilor de liberare provizorie sau la aparari pe starea de arest si eu cred ca probabil va iesi atunci cand se va pronunta condamnarea.

Probabil ca avocatul dvs. gandeste tot in sensul ca va primi o pedeapsa cu suspendare.
La suma de 250 lei are sanse...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie art 211 c.p. DianaAndreea16 DianaAndreea16 buna ziua. vreau sa va cer parerea in legatura cu cazul prietenului meu. a savarsit 2 talharii in luna februarie impreuna cu un prieten de al lui. pe 22 mai a ... (vezi toată discuția)
Dare de mita alecsandraa8 alecsandraa8 Buna seara,am si eu o problema.Tatal meu impreuna cu un prieten au fost provocati de un politist pentru ai promite cai da niste bani si le-a facut un ... (vezi toată discuția)
Mandat de arestare ana89 ana89 buna seara! prietenul meu este arestat pt o fapta ce nu a comis-o,putand fi probat acest lucru cu probe si martori.....liberarea sub control judiciar i s-a ... (vezi toată discuția)