avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, sunt o persoana cu dizabilitati vizuale, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, sunt o persoana cu dizabilitati vizuale, interesata ...

Buna seara, sunt o persoana cu dizabilitati vizuale, interesata sa imi gasesc un loc de munca, de preferabil in domeniul absolvit anul acesta, Psihopedagogie speciala. Am apucat sa am pensie de imvaliditate permanenta. Am inteles faptul ca, conform noii legi, care ar fi intrat in vigoare la 1 septembrie, si persoanele cu dizabilitati pot lucra, fara a renunta la pensia de imvaliditate. Imi puteti spune va rog in primul rand daca este adevarat, si daca da in ce conditii? De exemplu, pot lucra indiferent de gradul de pe decizie cu norma intreaga, sau cum este de fapt? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 12 Septembrie 2024
Dați clik pe acest link, și citiți cu atenție articolul:

www.avocatnet.ro/articol_660...
Legea 360/ 2023 nu mai prevede asa .ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt pensionata anticipat partial conf. vechii legi ... Ion Florentina Ion Florentina Buna ziua, sunt pensionata anticipat partial conf. vechii legi a pensiilor. Conf. noii legi a pensiilor pot sa cumulez pensia anticipata partial obtinuta ... (vezi toată discuția)
Pensionari anticipat pot cumula pensia cu salariul in noua lege ... Dobritaion Dobritaion Pensionari anticipat pot cumula pensia cu salariul in noua lege a pensiei? (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta 60 ani Tenc Tenc Am 60 de ani, 35 de ani stagiu complet de cotizare contributiv, 5 ani facultate si 9 luni armata. Pot iesi la pensie de limita de varsta si apoi ca ma mai ... (vezi toată discuția)