avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cerere judecare in lipsa
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cerere judecare in lipsa

Buna ziua, am primit o citatie de chemare in instanta pentru un dosar penal de inselaciune ca parte intimat, dar nu ma pot prezenta. Cum pot proceda? Am inteles ca as putea face o cerere de judecare in lipsa, insa toate modelele pe care le-am gasit pe internet sunt redactate conform codului de procedura civila. Este in regula sa formulez la fel aceasta cerere?
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2024
TeodoraLivia, utilizator
Cel mai recent răspuns: TeodoraLivia , utilizator 00:42, 17 Septembrie 2024
Multumesc frumos pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie Micutu112 Micutu112 Buna ziua.Sunt citat intrun dosar in calitate de parte civila.E vorba de furtul unei biciclete.Am cerut in reclamatie suma de 300 ron.Autorul este ... (vezi toată discuția)
Prezenta partilor intr-un proces. planoristul planoristul Accident rutier cu victima decedata. Inculpatul nu se prezinta la termene fiind reprezentat de fiecare data de avocat desi este acuzat de ucidere din culpa ... (vezi toată discuția)
Citatie la judecatorie ca parte vatamata - trebuie sa ma prezint in mod obligatoriu? adimg adimg Buna seara, Ma aflu in urmatoarea situatie: mi s-a furat portofelul in urma cu o luna, iar faptasul a fost prins chiar atunci. Imediat dupa ce am fost eu ... (vezi toată discuția)