avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Este normal sa mi se scoata masina din service-ul unde ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Este normal sa mi se scoata masina din service-ul unde am lasat-o pentru o lucrare in scopurile personale ale angajatilor?Ce pot face in caz ca mi s-a iesit cu masina din service-ul auto ...

Ce pot face in caz ca mi s-a iesit cu masina din service-ul auto unde o lasasem pentru schimbarea unor piese? Am lasat masina in reprezentanta auto pentru a mi se face un schimb impus de reprezentanta care mi s-a spus ca va dura aprox 3 ore, M-am intors dupa 6 ore sa ridic masina si tot nu era gata, mi-am luat masina pentru ca trebuia neaparat sa plec din oras, lucru pe care il anuntasem de cand am lasat masina. Pe langa faptul ca nu s-a efectuat in totalitate lucrarea, am gasit in cotiera masinii niste chei de apartament. Mi se pare destul de clar ca s-a iesit cu masina din service si nu aveau ce sa caute sa imi deschida cotiera masinii unde mai aveam niste lucruri personale. Ce pot sa fac in acest caz? Am cerut filmarile video pentru ca la reprezentanta au camere peste tot, dar ma indoiesc ca le voi primi daca i-am prins pe picior gresit. Va rog sfaturi cum trebuie sa procedez sa aflu ce s-a intamplat cu masina mea, de ce nu s-a efectuat lucrarea respectiva si daca intr-adevar s-a iesit cu masina de acolo. Sunt deschisa si la o eventuala colaborare. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Service auto autorizat rar refuza sa verifice/repare pe garantie Catalin_George Catalin_George In data de 15 iulie 2020 am schimbat kit ambreiaj + volanta la un service auto autorizat RAR din Bucuresti, cost aprox. 5000 lei. Imediat dupa preluarea ... (vezi toată discuția)
Accident auto - cercetare penala, urgentare marllo60 marllo60 In anul 2011 februarie am iesit cu masina dupa o strada care avea obligatoriu la dreapta .Dupa manevra dreapta am intors masina cu viteza mica aceasta manevra ... (vezi toată discuția)
Cum pot preveni furt/inlocuiri de piese auto Vulturudac Vulturudac cum pot preveni furt/inlocuiri de piese noi cu altele uzate in service reprezentanta cu ocazia reviziei anuale obligatorii la o masina noua? (vezi toată discuția)