avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am lovit și jignit un militar care avea pe el ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am lovit și jignit un militar care avea pe el uniformă se pune ...

Am lovit și jignit un militar care avea pe el uniformă se pune ca ultraj,pățesc ceva legal ?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 10:42, 13 Septembrie 2024
Sigur ca patiti ceva legal daca depune plangere.Nu aveti voie sa loviti pe nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legitima aparare ! Matei Alexandru Viorel Matei Alexandru Viorel Am si eu o nelamurire , sper ca cineva sa stie sa-mi raspunda. Daca unul sau mai multi politisti se prezinta la usa casei mele cerandu-mi sa ma legitimez , iar ... (vezi toată discuția)
Abuz al politiei romane adrianfr adrianfr Buna ziua, In seara de 21.06.2010 am participat la o \"altercatie\" verbala. Nu a fost nimeni atins totul s-a rezumat la cateva cuvinte grele. Auzind ... (vezi toată discuția)
Portul elementelor de tinuta militara gambitwp gambitwp imi cer scuze in primul rand daka am postat unde nu trebuie dar am si eu niste nelamuriri in legatura ku purtarea anumitor elemente de tinuta militara atat a ... (vezi toată discuția)