avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Regulament street workout
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Regulament street workout

Ma antrenez intr-un parc de street workout in care vin foarte multi copii, care ocupa aparatele, majoritatea nu sunt supravegheati si dese ori se si ranesc. In urma mai multor discutii cu parintii am decis sa intreb si aici, pentru ca parintii ma acuza ca pun monopol pe parc cand discut cu ei despre regulament.
Au copiii sub 14 ani voie sa foloseasca aparatele din parc?
Regulamentul parcului spune asta:
"Echipamentele sunt destinate persoanelor cu varsta mai mare de 14 ani.
Utilizarea acestora de catre minori este permisa doar cu acordul si sub supravegherea parintilor sau tutorilor legali."

Din regulament eu inteleg ca minorii pana in 14 ani nu au voie, iar cei intre 14 si 18 trebuie sa fie supravegheati.

Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2024
Niadar96, utilizator
Cel mai recent răspuns: Niadar96 , utilizator 14:34, 14 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună dimineața,

Ați înțeles corect, este chiar foarte clar formulat. Nimic interpretabil.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Septembrie 2024
Manuela Rășină, administrator
acest răspuns util
Regulamentul e clar, însă nu cred că dvs sunteți împuternicit să-l puneți în aplicare
Sunt de acord, nu sunt imputernicit sa il pun in practica, dar ii pot ruga pe parinti sa il citeasca si sa il respecte. In caz contrar pot apela la politia locala, din acest motiv am si pus intrebarea. Multumesc pentru raspuns!

adriandimitriu a scris:

Regulamentul e clar, însă nu cred că dvs sunteți împuternicit să-l puneți în aplicare

acest răspuns util
Multumesc frumos pentru raspuns!

Manuela Rășină a scris:

Bună dimineața,

Ați înțeles corect, este chiar foarte clar formulat. Nimic interpretabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de întreținere minor de 16 ani. cine face demersurile, părintele rezident sau minorul? TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua! Parintii mei au divortat in urma cu 5 ani, domiciliul meu este la tata insa custodia este comuna. Mama nu mi-a mai platit pensia stabilita de ... (vezi toată discuția)
Libertatea de expresie a copilului Andrei/cavy Andrei/cavy Un minor are voie sa isi aleaga orice frizura chiar daca parintii nu sunt de acord cu aceasta? (vezi toată discuția)
Au paznicii unui magazin de articole sportive dreptul sa interzica ... SarahS SarahS Au paznicii unui magazin de articole sportive dreptul sa interzica unui copil de 6 ani accesul la cumparaturi neinsotit, in conditiile in care exista o singura ... (vezi toată discuția)