avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, fiul meu are 15 ani și astăzi a fost cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, fiul meu are 15 ani și astăzi a fost cu prietenii ...

Buna ziua, fiul meu are 15 ani și astăzi a fost cu prietenii lui într-un rezident închis de o barieră. Fiind închis de o barieră bănuiesc că nu e voie celor care nu sunt locatari sa fie între. După cele spuse de ei o prietena locatar acolo le-a dat voie sa intre. Peste un timp a venit un preot(locatar al unui bloc) și ia dat afara. După ce au fost dați afară din rezident, preotul(locatarul) a venit cu mașina după ei și ia filmat zicând "Eu acum va filmez , dacă vă m-ai prins odată pe acolo, sun la politie!". Așadar după cele spuse, va rog frumos sa mă puneți la curent cu ce au greșit greșit copii inclusiv al meu care au fost dați afară și presupun amenințați. Și dacă se poate să îmi spuneți care sunt legile și ce se poate face în caz de suna la poliție. Și încă o întrebare și termin, copilul meu împreună cu prietenii lui au voie sa stea in afara rezidentului dar la gard? Și ce se va întâmpla dacă acel locatar va suna la poliție pentru că ei stau la gard.Va mulțumesc frumos pentru viitorul răspuns!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:25, 13 Septembrie 2024
1. Nu au fost amenintati copii.
2. Daca vor face galagie, parintii lor vor putea fi amendati.
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am un frate care în 2020 a executat 11 luni în ... Constantinion Constantinion Bună ziua, am un frate care în 2020 a executat 11 luni în penitenciar pentru alcoolemie a venit acasa a facut scoala sia luat permisul înapoi si de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as dori sa ma informez și eu în legătură cu un ... Becriss Becriss Bună ziua as dori sa ma informez și eu în legătură cu un divorț.Totul a început cam acum o luna venind de la lucru soția mea spus ca la 10 seara are ... (vezi toată discuția)
Imi ia copilul Georgi9eli Georgi9eli Buna seara ...Am 2 copii,unu de 3 ani si cel mic de 10 luni si socrii mei imi ia baiatul cel mare mereu si ma ameninta intr-una ca cheama politia si protectia ... (vezi toată discuția)