avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o masina inregistrata in Spania. Asigurarea expira ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o masina inregistrata in Spania. Asigurarea expira in curind ...

Am o masina inregistrata in Spania. Asigurarea expira in curind si fiindca e foarte scumpa vreau sa caut alte variante. Companiile de asigurare romanesti ar putea asigura masina, fara sa am probleme in Spania?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:59, 16 Septembrie 2024
Fiecare piata de asigurari are regulile ei, nu cred ca veti gasi asigurare la preturile din Romania, pe piata spaniola.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi au confiscat masina :(. Cerebro Cerebro Salutare. Am si eu o problema cu masina care este inmatriculata in romania si am fost in spania iar acolo politia mi au confiscat masina ptr motivul ca ... (vezi toată discuția)
Obligat de legi, din 2002 detin doua permise de conducere, romanesc si spaniol cuziamusia cuziamusia In 1990 am obtinut in mod legal-prin examen- permis de conducere romanesc. in 2001 am emigrat in Spania unde legile spaniole (dupa obtinerea statului de ... (vezi toată discuția)
Calatorie din spania in romania minor neinsotit, 17 ani tudorachenicoleta tudorachenicoleta buna seara!!am si eu o intrebare in ziua cand implinesc 18 ani imi expira buletinul,as putea pleca in romania cu cateva zile pana implinesc 18¿¿as ... (vezi toată discuția)