avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Soțul meu a lucrat din 1993-1995 la o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Soțul meu a lucrat din 1993-1995 la o fabrică de ...

Buna ziua!
Soțul meu a lucrat din 1993-1995 la o fabrică de lemn
1996-2007 că vânzător la o benzinărie
Din 2007 până în prezent că șofer la primărie.
Între timp din 2007 până 2022 a lucrat langa normă intrega ca șofer la microbuz școlar cu jumătate de normă.
Întrebarea mea este cam câți ani de cotizare are în prezent și când poate să iasă în pensie anticipata chiar și cu penalizări.
Intre
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:20, 17 Septembrie 2024
Daca sunt ani completi, atunci din calculul meu ar reiesi peste 30 de ani ..perioada in care a avut cumul de functii se ia in considerare numai salariile avute prin cumul , nu ca si perioada de stagiu/vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt pensionata anticipat din 17 iulie 2022 cu un ... airinei airinei Bună ziua. Sunt pensionata anticipat din 17 iulie 2022 cu un stagiu de cotizare de 35 ani 10 luni și 16 zile. Conform legii pensiilor ar trebui să primesc ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata elenamitroi elenamitroi Buna ziua, Sunt nascuta in martie 1959 si m-am angajat in august 1978. Am lucrat pana in august 1998. In perioada ianuarie 1979- iunie 1982 am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Pensie LazarLetitia LazarLetitia Buna ziua ! Sora mea are 56 de ani si a lucrat 28 de ani program intreg si 6 ani program redus (4 ore).Ar dori sa iasa la pensie anticipat dar i s-a spus ca ... (vezi toată discuția)