avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, Cu codul CAEN4791 pot vinde produse de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, Cu codul CAEN4791 pot vinde produse de igiena, cosmetica ...

Buna ziua,

Cu codul CAEN4791 pot vinde produse de igiena, cosmetica sau rame ochelari?" Am vazut exceptii doar pentru autovehicule si motociclete, piese pentru acestea si accesorii dar nu sunt sigur daca pot vinde ce am zis mai sus. Eu doar voi revinde produsele, nu produc nimic. Multumesc

Alte discuții în legătură

Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)
Clarificare cod caen 4791 Vinicius851 Vinicius851 Bună ziua Mi-am făcut o firmă i-ar cine mi-a înregistrat firma a zis că pot vinde produse importate cu codurile Caen 4711 și 4712 dar eu știam că e ... (vezi toată discuția)
4791 comertul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet BUNU11 BUNU11 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc cu un aspect. Referitor la codul CAEN 4791, avand autorizate si depozit si site si sediu social si cod caen ... (vezi toată discuția)