avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna,am o datorie de la Flanco de acu 20 de ani,azi am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna,am o datorie de la Flanco de acu 20 de ani,azi am primit ...

Buna,am o datorie de la Flanco de acu 20 de ani,azi am primit o înștiințare de la biroul executiv ,ce se poate întâmpla?menționez că în acești 20 de ani nu mă căutat
Se poate sa va execute, cred ca e un birou de executor. Faceti o contestatie la executare, dosar in instanta, in maxim 15 zile de la aflarea despre executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o firma de recuperari creante romeotgv romeotgv Buna ziua, In anul 2004 am cumparat niste electrocasnice de la [magazin] cu buletinul. Am achitat o parte din credit si datorita unor probleme in familie am ... (vezi toată discuția)
Notificare executor pentru un credit din 2005, achitat pemil91 pemil91 Buna ziua, In urma cu 5 zile am primit un plic de la un executor din Bucuresti prin care ma invita la birou lui sa stam de vorba pentru o presupusa ... (vezi toată discuția)
M-am trezit cu popripre pe cont in urma cu cateva zile. singura ... stanvasilesv stanvasilesv M-am trezit cu popripre pe cont in urma cu cateva zile. Singura informatie din SMS e numele executorului. Acesta nu mi-a spus decat ca ar fi o factura ... (vezi toată discuția)