avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, Beneficiaza de amnistie fiscala si plata ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, Beneficiaza de amnistie fiscala si plata dobânzilor ...

Bună ziua,
Beneficiaza de amnistie fiscala si plata dobânzilor și penalităților calculate de Creditor/executate de ANAF în urma hotărârilor penale definitive,în care s-a înlăturat raspunderea penală ca urmare a prescripției?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Decizie impunere anaf cmiron cmiron Buna ziua, Am urmatoarea problema. Am primit in 2024 o decizie de impunere de la anaf pentru 2018 - 2022 Veniturile erau din strainatate, eu locuind in tara ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare si noul cod penal oltul oltul conform noului cod penal in cazul infractiunii de inselaciune impacarea partilor inlatura raspunderea penala. daca voi fi condamnat definitiv si incarcerat ... (vezi toată discuția)
Efectele amnistiei conform noului cod de procedura penala denisapiticelu denisapiticelu In vechiul Cod Penal, existau urmatoarele faze procesuale: urmarirea penala, actele premergatoare si judecata propriu - zisa. In noua reglementare, a disparut ... (vezi toată discuția)