avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. 1. O hotărâre disponibila la grefa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. 1. O hotărâre disponibila la grefa instanței nu ...

Buna ziua.
1. O hotărâre disponibila la grefa instanței nu ar trebui sa fie accesibilă și în dosarul electronic?
2. O încheiere de ședință nu ar trebui încărcată in același dosar electronic in format PDF?
3. Înscrisurile depuse de partea adversa nu trebuie sa fie încărcate în același dosar electronic?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Lari999 , utilizator 18:54, 21 Septembrie 2024
Teoretic da, dar în realitate sunt frecvente situațiile când nu toate actele se încărcării dosarul.electronic.Puteti formula cereri în scris prin care sesizați aspectele menționate.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Teoretic da, dar în realitate sunt frecvente situațiile când nu toate actele se încărcării dosarul.electronic.Puteti formula cereri în scris prin care sesizați aspectele menționate.

Este vorba de o sentință care nu a luat în calcul dovezile evidente depuse de minune, judecătorul încercând să invoce anterior inexistenta cauzei (într-o încheiere de ședință care nu există la dosarul electronic) pe baza unei întâmpinării care nu se afla la dosar. Sunt îndreptățit să sesizez CSM?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces electronic dosar judecatorie erriss erriss Stiti cumva daca se poate vizualiza raspunsul la întâmpinare si prin contul electronic de acces la dosar sau trebuie mers efectiv la arhiva si consultat ... (vezi toată discuția)
Procedura judecarii in recurs - depunere intampinare, propunere probe lonita lonita Buna ziua. Sunt intr-un proces pentru stabilire program vizitare minor, urmeaza sa se judece recursul, primul termen este in iunie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată? mimi56_manolescu mimi56_manolescu Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in ... (vezi toată discuția)