Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

rares85 
	    	Utilizator

rares85 
	    	Utilizator	    

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

ContSters126857 
	    	Utilizator

ContSters126857 
	    	Utilizator	    

Florin.D	                   

Permisul de conducere mi-a fost reținut acum un an, cu 0.41,mg/aerul expirat. Am avut 2 analize de plata la iml si abea acum am aflat rezultatul (inițial mi ... (vezi toată discuția)
	                    Florin.D	                   

Permisul de conducere mi-a fost reținut acum un an, cu 0.41,mg/aerul expirat. Am avut 2 analize de plata la iml si abea acum am aflat rezultatul (inițial mi ... (vezi toată discuția)

IonutVl	                   

Buna ZIua. Am si eu o intrebare. Acum  o zi am consumat alcool si am avut ghinionul sa ma prinda politia.Am avut 0,78 in aerul expirat. Sunt la prima abatere ... (vezi toată discuția)
	                    IonutVl	                   

Buna ZIua. Am si eu o intrebare. Acum  o zi am consumat alcool si am avut ghinionul sa ma prinda politia.Am avut 0,78 in aerul expirat. Sunt la prima abatere ... (vezi toată discuția)

Ilieoelena	                   

Este adevarat ca in noul cod rutier nu este infractiune alcoolemia sub 0,15mg\\l alcool pur in aerul expirat 
. Daca da as vrea sa stiu articolul , nr HG si ... (vezi toată discuția)
	                    Ilieoelena	                   

Este adevarat ca in noul cod rutier nu este infractiune alcoolemia sub 0,15mg\\l alcool pur in aerul expirat 
. Daca da as vrea sa stiu articolul , nr HG si ... (vezi toată discuția)