Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 DavidGeorgeta1	                   

Buna seara ! Sunt parinte din familie monoparentala,  lucrez si ture de noapte. Pot solicita angajatorului sa lucrez doar 3 nopti pentru a primi sporul de ture ... (vezi toată discuția)
	                    DavidGeorgeta1	                   

Buna seara ! Sunt parinte din familie monoparentala,  lucrez si ture de noapte. Pot solicita angajatorului sa lucrez doar 3 nopti pentru a primi sporul de ture ... (vezi toată discuția)

Elisabeta Marica	                   

Bună ziua.  Dacă eu lucrez la serviciu program de lucru 12 /24, 12 /48, (adică azi de zi 12 ore, mâine de noapte 12 ore, poimâine și raspoimaine liber,  ... (vezi toată discuția)
	                    Elisabeta Marica	                   

Bună ziua.  Dacă eu lucrez la serviciu program de lucru 12 /24, 12 /48, (adică azi de zi 12 ore, mâine de noapte 12 ore, poimâine și raspoimaine liber,  ... (vezi toată discuția)

Valentina888	                   

Buna seara,sunt o viitoare mamica,si am unele probleme la locul de munca.
Problema este ca sunt angajata de 2 luni si ceva,si sarcina mea are tot atat.Sunt ... (vezi toată discuția)
	                    Valentina888	                   

Buna seara,sunt o viitoare mamica,si am unele probleme la locul de munca.
Problema este ca sunt angajata de 2 luni si ceva,si sarcina mea are tot atat.Sunt ... (vezi toată discuția)