avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de inchiriere fara deschiderea punctului de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de inchiriere fara deschiderea punctului de lucru

Buna ziua
Se poate sa am un contract de inchieriere (pentru un birou), incheiat intre SRL si PF,dar fara deschidere punctului de lucru?

Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 03:18, 25 Septembrie 2024
desigur, dar cum veti justifica activitatile ce se desfasoara acolo? o activitate nedeclarata nu exista, iar daca ea totusi se petrece e ilegala. va complicati viata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru in cazul sucursalelor Emil Lasconi Emil Lasconi ART. 43 (1) Sucursalele sunt dezmembrăminte fără personalitate juridică ale societăţilor comerciale şi se înregistrează, înainte de începerea ... (vezi toată discuția)
Deducere cost amenajare pct de lucru cu utilizare mixta luke3000 luke3000 Buna ziua, Sunt administrator si angajat unic la un SRL platitor de TVA in IT. Mi-am cumparat un apartament pe PF care va fi folosit pt locuit dar si ca ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre mine ca p.f. si srl al carei proprietar sunt federica federica De curand mi-am deschis o firma si am incheiat un contract de comodat cu punctul de lucru in apartamentul in care locuiesc si care este proprietatea mea.In ... (vezi toată discuția)