avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Sunt studenta la facultatea de medicina.Am absolvit ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Sunt studenta la facultatea de medicina.Am absolvit anul 1 si ...

Sunt studenta la facultatea de medicina.Am absolvit anul 1 si am depus o cerere de transfer la de la facultatea de medicina din Sibiu la U M F Cluj-Napoca.
In urma analizarii dosarului si a interviului mi-a fost acceptata cererea de transfer.
Insa la Sibiu decanul facultatii nu a fost de acord cu transferul ingradindu-mi acest drept.
Ce pot sa fac si cum sa procedez?
Mentionez ca perioada de transfer la Sibiu era 10-15 sept. Iar la Cluj rezultatul s-a comunicat in data de 20 sept.
Am rugat decanatul printr-o cerere sa i-mi accepte cererea in data de 20 dar nu a fost de acord.
Ce pot sa mai fac legal ptr.ca sunt convinsă ca nici Rectorul nu o sa fie de acord.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2024
Adrianmihaiparaschiva, utilizator

Alte discuții în legătură

In ce conditii se poate transfera studentul de la o facultate la alta? caraghe caraghe as dori sa stiu daca este posibil transferul unui student de la o facultate de medicina privata, acreditata ,din bucuresti, la o alta de medicina de stat ,tot ... (vezi toată discuția)
Transfer in alt oras, la facultatea de drept. Irina91 Irina91 Sunt studenta in anul 1, la facultatea Drept in Brasov. Imi doresc f mult sa ma transfer in cadrul aceleasi facultati(drept) la Universitatea Babes-Bolay din ... (vezi toată discuția)
Probleme cu facultatea ContSters67739 ContSters67739 Buna seara ma numesc Ben Rachid Mohamed Kais si sunt student tunisian la facultate de farmacie la UMF Cluj anul 4. In urma sesiunilor am ramas restant la 4 ... (vezi toată discuția)