avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer in alt oras, la facultatea de drept.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer in alt oras, la facultatea de drept.

Sunt studenta in anul 1, la facultatea Drept in Brasov. Imi doresc f mult sa ma transfer in cadrul aceleasi facultati(drept) la Universitatea Babes-Bolay din Cluj, incepand cu anul 2. As vrea sa aflu daca este posibil acest transfer si care sunt conditiile si modalitatea. Mentionez ca sunt pe loc bugetat, fara bursa si nu am cetatenie romana(studenta din Republica Moldova).
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 20:26, 1 Mai 2010
Puteti afla doar adresand o cerere rectoratului Universitatii din Cluj. Ei va pot comunica daca e posibil transferul si conditiile in care acest transfer se poate realiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student strain cu domiciliul in romania nicolpr nicolpr Buna ziua, Sunt studentă in cadrul A.S.E., Bucureşti, cu statut actual de student în an universitar 2011-2012 înterupt pe caz medical. În iunie 2009 ... (vezi toată discuția)
De ce universitatea isi bate joc de studentii din republica moldova? synk synk Buna Ziua!Sunt student din Republica Moldova invat la universstitatea \"Eftimie Murgu\" din Resita.Am primit bursa (bursa de studii acordata de catre statul ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate transfera studentul de la o facultate la alta? caraghe caraghe as dori sa stiu daca este posibil transferul unui student de la o facultate de medicina privata, acreditata ,din bucuresti, la o alta de medicina de stat ,tot ... (vezi toată discuția)