avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua . Am deschis recent o firmă care se ocupă ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua . Am deschis recent o firmă care se ocupă de automatele ...

Bună ziua . Am deschis recent o firmă care se ocupă de automatele de cafea . Care este următorul pas pentru punerea în funcțiune a activității ? De ce autorizații mai am nevoie ? Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:50, 26 Septembrie 2024
In ce sens se ocupa? vinde, instaleaza, serviseaza, alimenteaza? daca doar vinde, in functie de presiunea din echipament vi se poate solicita un certificat ISCIR; daca executati celelalte operatii, personalul trebuie instruit, de regula de catre producator, va trebuie un mini-depozit pentru piese de schimb/ consumabile dupa caz... Masinile nu trebuie sa puna in pericol integritatea consumatorului. autorizatiile cum sunt: ISU, DSP, ANSVSA, ITM. Lucrati cu lichide fierbinti, sub presiune, ingrediente alimentare.
Am achiziționat 2 automate de cafea , urmând să le “găsesc” locul pentru instalare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse marcate ce iuli3098 iuli3098 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lista a produselor care trebuie marcate obligatoriu CE, sau ce particularitati trebuie sa aiba un produs ca sa ... (vezi toată discuția)
Comercializarea buteliilor Luca Maria Raluca Luca Maria Raluca Ce ar trebui sa știu pentru a deschide o firma de îmbuteliere a gazului cu butelii proprii? (vezi toată discuția)
Legile iscir mirage08 mirage08 Buna ziua ! As avea o intrebare: in cadrul unei centrale termice care este numarul de personal care trebuie sa deserveasca un cazan conform regulamentului ... (vezi toată discuția)