avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am dezbatut succesiunea lui Constantin. Constantin are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am dezbatut succesiunea lui Constantin. Constantin are 4 copii. ...

Am dezbatut succesiunea lui Constantin. Constantin are 4 copii. Vasile, Ana, Gheorghe, si iulian. Gheorghe a decedat in 2005, iar Constantin in 2006. Gheorghe are 2 copii, iar succesiunea lui Constantin sa dezbatut in 2021, iar Gheorghe nu a mai fost declarat. Sa intocmit certificatul de Mostenitor iar cei trei Ana, Vasile si Iulian au instrainat Mostenirea. Daca vin Copii lui Gheorghe, ei ce ar putea face? Atata timp cat mostenirea a fost instrainata?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:07, 26 Septembrie 2024
pot cere bani - cota parte ce s-ar fi cuvenit tatalui lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire incilcita vasi_gheorge_marin vasi_gheorge_marin eu VASI GHEORGHE MARIN nascut 5 091956 unicul fiu a lui vasi iosiv si ana tatal vasi florian decedat in 13 februarie 1963 bunic vasi iosiv decedar 1970 ... (vezi toată discuția)
Succesiune - cine ce drepturi are? adi78ro adi78ro Ion e căsătorit cu Maria. Împreună fac doi copii: Ionel şi Măriuca. Toţi patru locuiesc în casa părinţilor (decedaţi) lui Ion. Măriuca se ... (vezi toată discuția)
Declaratie de renuntare la drepturi succesorale bocca61 bocca61 sunt Marian. tatal meu Constantin este decedat. bunicul meu Petre este decedat si in urma dezbaterii succesiunii a fost emis titlul de proprietate asupra ... (vezi toată discuția)