avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Somatie de la anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Somatie de la anaf

Buna ziua,
Am primit o somatie de la anaf pentru plata a doua sume ce reprezinta cheltuieli judiciare si amenda judiciara, plus penalitati, datand din 2012, dar de fapt acestea sunt din 2008. Intrebarea este : nu sunt prescrise dupa atatia ani ?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in anul 2008 am primit o amenda penala si deasemenea ... dixyy dixyy Buna ziua, In anul 2008 am primit o amenda penala si deasemenea a trebuit sa platesc si cheltuieli judiciare ceea ce nu am facut. Acum in octombrie 2024 am ... (vezi toată discuția)
Prescrierea cheltuielilor judiciare catre stat alinamariananistor alinamariananistor Buna seara ,am primit in 2013 urmatoarea; Judecatoria X Biroul executari Penale Catre Va facem cunoscut ca,prin sentinat penala nr... din data ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea cunoasterii codului fiscal Hiloyo1978 Hiloyo1978 Buna ziua, trimit in acest mesaj in speranta primirii unui raspuns la urmatoarea speta. In perioada 2006-2007 am oferit spre inchiriere apartamentul ... (vezi toată discuția)