avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare administrator unic al unui srl?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare administrator unic al unui srl?

Buna ziua.
Cum se poate schimba administratorul unic al unui srl, care a decedat si nu are mostenitori?
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 12:01, 26 Septembrie 2024
Administratorul se schimba prin numirea altuia si modificarea actului constitutiv. Oare dvs va referiti la asociatul unic?
Este si asociat unic?
Da, exista si asociat unic. Stiu, sintagma este improprie.
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2024
Mihail Croitoru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare srl cu 2 asociati in srl cu asociat unic LaurentiuCC LaurentiuCC Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie. Eu si sotia mea am infiintat un SRL cu 2 asociati. Sotia a decedat iar partile sociale au fost ... (vezi toată discuția)
Deces asociat si administrator Loredana_84 Loredana_84 In cadrul unui SRL, unul dintre asociati, care avea si calitatea de administrator a decedat. S-a facut succesiunea dupa moartea acestuia. Partile sociale ale ... (vezi toată discuția)
Succesiune srl asociat unic ariadna28 ariadna28 Buna ziua, As avea nevoie de lamuriri in privinta formalitatilor ce trebuie indeplinite la Registrul Comertului Bucuresti pentru a inregistra un s.r.l. pe ... (vezi toată discuția)