avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pentru creditele mai vechi în derulare și cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pentru creditele mai vechi în derulare și cu întârzieri mari ...

Pentru creditele mai vechi în derulare și cu întârzieri mari se aplica noua lege a IFN-urilor?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 12:48, 26 Septembrie 2024
Buna ziua

Depinde ce insemna mari. Daca sunt pana in 60 de zile, legea se aplica. Daca intarzierile la plata sunt mai mari de 60 de zile atunci legea nu se mai aplica contractelor vechi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! legea plafonarii dobânzilor la creditele acordate ... ivanovandrei ivanovandrei Buna ziua! Legea plafonarii dobânzilor la creditele acordate de IFN nr. 243/2024 are in vedere oare si creditele care au ajuns la executorul judecatoresc? ... (vezi toată discuția)
Legea ifn-rilor ... contracte în derulare Andrioaiei Ciprian Andrioaiei Ciprian Bună Seara ! Legea IFN-rilor se aplica și pentru contractele mai vechi? Am o problema cu Mozipo IFN. De câțiva ani tot plătesc câte 156 de lei rata la un ... (vezi toată discuția)
Noua lege ifn pentru scăderea dobânzilor nerespectata Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Bună ziua, Am o situație puțin ciudata cu hora credit ifn, vă rog mult un sfat. Am un împrumut de 2800 Ron luat acum ceva vreme , la data de 11 noiembrie ... (vezi toată discuția)