avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Referitor la recalcularea pensiei conform legii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Referitor la recalcularea pensiei conform legii 360/2023: 1. ...

Referitor la recalcularea pensiei conform legii 360/2023:
1. Cum se ia în considerare perioada lucrată în clasa de muncă II (am lucrat 19 ani și 7 luni)?
2. Anii de facultate la zi intră în calculul punctelor bonus?
3. Cum se ia în considerare doctoratul?
4. Unde trebuie să contest greșelile de recalculare? Locuiesc în București, sectorul 6, dar dosarul a rămas la sectorul 2 (decizia am primit-o de acolo).
Mulțumesc,
Sonia Herman
Cel mai recent răspuns: Sonia Herman , utilizator 19:53, 6 Octombrie 2024
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! nu am primit decizia de recalculare. vă rog să ... Lidum Lidum Bună ziua! Nu am primit decizia de recalculare. Vă rog să mă lămuriți având datele: 1) 1.09.2021 , decizie pensie limită de varsta și decizie ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anticipata partiala Maria_MS Maria_MS Buna ziua, Am o decizie de pensionare anticipata partiala din oct. 2023 dar am continuat sa lucrez pana la sfarsitul anului 2023 Zilele trecute am primit ... (vezi toată discuția)
Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate ... LUCIAN_D13 LUCIAN_D13 Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate comerciala privind acordarea unei PRIME DE SUCCES pentru activitatea mea depusa in anul 2011. ... (vezi toată discuția)